fbpx

Om Landsholdsrejser.dk

Bag Landsholdsrejser.dk står tre danske fodboldfans, som lever og ånder for fodbold. En af stifterne er direktør, Nicolai Bryde Nielsen, der bedst kan betegnes som en af Danmarks største fodboldfans. Nicolai har set mere end 1.000 fodboldkampe live på stadions overalt i verden og han er fast inventar på tribunen når det danske landshold spiller.

I 2019 stiftede Nicolai et andet rejsebureau, som også sælger fodboldrejser, hvor det er den fælles stadionoplevelse og autenticiteten der er i højsædet. Det er en romantisk tanke om, at fodbold ikke kun behøver være cool business. De samme tanker og værdier går igen hos Landsholdsrejser.dk.

Vi ønsker at skabe autentiske oplevelser. Vi vil være med til at genskabe den magi, der for få årtier siden herskede når det danske landshold spillede. Vi drømmer om igen at se fyldte stadions, klædt i rødt og hvidt, hver gang det danske landshold spiller.

Nogle vil kalde os håbløse romantikere, men vi vil gerne kæmpe for fodboldens sande værdier. Fodbold er en folkesport, der – som ingen andre sportsgrene i verden – kan knytte venskaber og skabe fællesskaber på tværs af alle samfundslag og kulturer.

Vi sælger fodboldrejser, men vi vil være mere end et rejsebureau. Vi vil være et fællesskab. Vi vil gøre det til en fest og en ekstraordinær oplevelse at se Danmarks fodboldlandshold, uanset om det er på udebane eller hjemmebane.

Vi ønsker at binde Danmark sammen, ved at arrangere rejser og events for alle danske fans, ung som gammel og på tværs af landsdele. Når det danske landshold spiller, er vi blot danskere.

Det er derfor vi siger; sammen om Danmarks landshold.

Holdet bag

Passion for Danmarks landshold